Što posjetiti u Hrvatskoj?

Ispis

Hrvatska je zasigurno jedna od najljepših i najraznolikijih država na Mediteranu. Kada putujete po Hrvatskoj popis gradova i znamenitosti za posjetiti zasigurno je velik i najveće je pitanje odakle početi. Neki od Vas imaju želju posjetit i istražiti samo jedan dio zemlje ili regiju, dok će ostali odabrati duže putovanje i primjerice započeti na sjeveru i stati na jugu Dalmacije ili od Istre pa do samog ruba Slavonije.

Na koju god opciju se odlučite prilikom putovanja po Hrvatskoj, jedna stvar je sigurna, NOVA Rent a Car Split Vam je na usluzi prilikom izleta na bilo koju od jedinstvenih i uzbudljivih lokacija kako u Hrvatskoj tako i u Europi.  

Na našim stranicama možete pronaći i izračun udaljenosti kao i odabrati najbolji put do Vaše željene destinacije.

 

Hrvatska nudi nešto zanimljivo za svakog od Vas

Jedan od najboljih načina za istražit Hrvatsku je putovanje s automobilom. Unajmite vozilo kod NOVA Rent a car Split  i pronađite i istražite mjesta o kojima drugi mogu samo sanjati. Svaka od regija u Hrvatskoj ima svoje atrakcije i znamenitosti.

Na sjeveru proporučamo impresivne gradove poput Zagreba, Varaždina ili posjeta dvorcu Trakošćan, na istoku su tu Vukovar, Osijek i na zapadu Kvarnerska rivijera i Istra koja nudi pregršt predivnih sredina za posjet.

Nova Rent a Car u Hrvatskoj Vam također nudi sve što Vam trebaju za posjetiti prelijepi jug Hrvatske sa gradovima Dubrovnik, Split, Trogir, Šibenik, Zadar i mnogim otocima.

Zapad Hrvatske je jako popularna a za posjet sa vozilima iz Nova Rent a car-a predlažemo gradove poput Pule, Rijeke, Opatije, Rovinja, Umaga, Poreča ili predivne otoke poput Krka, Brijuna, Cresa. U ovom dijelu Hrvatske možete se okupati na nekoj od najljepših plaža ili posjetiti neke od impresivnih povijesnih znamenitosti u ovom dijelu Europe.

Vozeći se južnije po mnogima najboljoj autocesti u ovom dijelu Europe s Vašim unajmljenim autom stižete u još jedan raj za odmor- Dalmaciju. Mnogim Hrvatima i stranim gostima ova regija je favorit za posjetu bilo da se radi samo o uživanju i sunčanju na plaži, aktivnom turizmu ili razgledavanju povjesnih znamentosti. Iskusite ljepote Dalmacije uživajući u kristalnom moru, ugodnoj klimi, povijesnim gradovima i netaknutoj prirodi. Hrvatsku obalu krase brojne prirodne ljepote, moćni grebeni, skriveni zaljevi, stepenaste hridi i slikovite plaže. U zaleđu će vas očarati zimzeleno, mediteransko rastlinje, nasadi maslinika i vinograda, životopisna lavanda, čempresi i borovi. Obalu i otoke zauzimaju brojna, mala mjestašca gdje se vrijeme zaustavilo. U Dalmaciji će vas očarati mjesta kao što su Zadar, Šibenik, Trogir, Split, znameniti Dubrovnik, te plavetnilo Jadranskog mora na otocima Brač, Hvar, Vis, Korčula, Lastovo, Kornati Pag ili Mljet.

Središnja Hrvatska opet nudi nešto novo. Predivne boje prirodu u jesen i proljeće će Vas oduševiti. Poznato je da nijedna posjeta Hrvatskoj nije potpuna bez barem jednodnevnog  izleta u Nacionalni park Plitvice. Predlažemo da otkrijte Sjeverni Velebit, Paklenicu, Risnjak ili posjetite Slapove Krke sa jednim od vozila iz flote NOVA Rent a Car u Hrvatskoj.

U svakom slučaju povoljan najam automobila kod Nova rent a car Split omogućiti će Vam da posjetite neke od hrvatskih znamenitosti ili samo pratite cestu i ugledat ćete lijepe plaže, zaljeve, jezera, planine ili rijeke koje će Vam oduzeti dah.

Veselimo se vašem pozivu.