Povoljan najam automobila u Hrvatskoj

Ispis

Dobrodošli na web stranice Nova rent a car Split, jedne od vodećih agencija za najam automobila u Hrvatskoj. Ako ste se do sada dvoumili kod koga unajmiti vozilo, mi Vam pružamo mogućnost najma vozila direktno od nas po posebnim rent a car cijenama. Odaberite i Vi naše usluge i uvjerite se zašto smo Hrvatski broj jedan rent a car kada želite iznajmit auto u Splitu, Dubrovniku, Makarskoj, Omišu, Trogiru, Šibenik, Zadru, Zagrebu kao i na svim većim aerodromima u Hrvatskoj.


Najam auta kod NOVA Rent a Car Split je jednostavan i donosi mnogo mogućnosti,Nova Rent a Car u Hrvatskoj Vam nudi vrhunsku uslugu i cijene prilagođene Vašim potrebama.

Velika većina naših rent a car ureda se nalazi u obalnim turističkim mjestima iz razloga jer Vam želimo biti na usluzi za cijelo vrijeme vašeg  odmora. Nova car rental nudi što Vam treba; udobne i kvalitetne automobile po pristupačnim cijenama.

NOVA rent a car usluge u Hrvatskoj možete dobiti iz nekih od naših ureda i predstavništava u Splitu, Trogiru, Dubrovniku, Kaštelima, Primoštenu, Rogoznici, Omišu, Brelima, Baskoj Vodi, Makarskoj, Tučepima, Braču, Hvaru,  Šibeniku, Vodicama, Zadaru, Rijeci, Zagrebu, Puli, Rovinju i Umagu kao i iz svih većih zračnih luka u Hrvatskoj.